STADMAN HOUSE____________________________

Location:   Altea- Spain  
Budget:

1.100.000 $

 
Design project: 2012  
Work completion: In Progress  
Built surface:

17000.00 Sqf

 

Stadman house is located at the end of a hill that overlooks the town of Altea, in Alicante.
The house now consists of a two-storey family house and an infinity swimming pool with a terraced garden, full of traditional material and respectful with the regional architectural identity.
The design tryes to take advantage from the east views to the Mediterranean and all the spaces are facing the sea and open to the landscape.
Formal entrance to the estate is from the top (Access and garaging) and from there, going down you start to discover the different areas of the building.
Finishes and material are only white walls, natural local Stone, oak floors and glass.